InTec en Paree werkten, na een aanbesteding bij Stedin, samen aan het transformatorstation in Vlissingen-Oost. De complete verwarmings- en elektra installatie van het bestaande transformatorstation, op het voormalige Thermphos terrein, is door ons vervangen.

Martijn aan het werk

Eigenaar North Sea Port is het volledig gesaneerde Thermphos terrein opnieuw aan het inrichten voor andere bedrijven. Om deze bedrijven van stroom te voorzien is het transformatorstation door Stedin onder handen genomen.
Na een aanbesteding bij Stedin (destijds nog DNWG) kregen Paree de opdracht om (samen met InTec) de complete verwarmings- en elektra installatie van het bestaande transformatorstation te vervangen.

Samenwerking InTec en Paree

Wat leuk is bij dit project, is dat wij samen met Paree aan het transformatorstation van Stedin hebben gewerkt.
Na het saneren van de regeltechniek van Thermphos, heeft Paree de complete kantoorinstallatie vernieuwd. Ook de totale verlichtingsinstallatie binnen en buiten is aangepakt.
Wij hebben de warmtepompen geplaatst en alle bestaande radiatoren vervangen door elektrische radiatoren (de verwarmingsinstallatie).

Het gerenoveerde transformatorstation levert spanning aan bedrijven in Vlissingen-Oost zoals  EPZ, Verbrugge Terminals en Access World. Ook nieuwe bedrijven kunnen hiervan gebruik gaan maken.