Op iedere locatie kunnen wij een complete elektrotechnische installatie realiseren.

Wij denken altijd met de klant mee en gaan vanzelfsprekend voor een duurzame en best passende (maatwerk) oplossing.
InTec staat voor u klaar.

Complete elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties zijn zeer belangrijk in ons dagelijks leven. Niet alleen zijn elektrotechnische oplossingen van belang voor de efficiency op de werkvloer, maar ook bepalen zij de mate van wooncomfort in een woning.
Een goed functionerende, praktische en duurzame oplossing is tegenwoordig een must. Kwaliteit staat uiteraard altijd voorop!

Wij kunnen alle elektrotechnische installaties in uw (toekomstig) pand ontwerpen en realiseren. Volledig in lijn met uw wensen en behoeften.

Onze vakmensen gaan samen met u in gesprek om zo tot de perfecte elektrotechnische installatie te komen. Iedere locatie is uniek en vraagt om een specifieke en deskundige aanpak.

Naast de aanleg, uitbreiding of aanpassing van een (nieuwe) installatie kunt u ook voor het onderhoud van de installatie bij ons terecht.
Vakkundig en betrouwbaar met jarenlange ervaring.

Werken conform normen en wettelijke voorschriften

Vanzelfsprekend werken wij geheel volgens de normen en wettelijke voorschriften in ons vakgebied.
Bovendien houden wij nauwlettend de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Zo functioneert uw elektrotechnische installatie perfect en is volledig toekomstbestendig.

Bent u voor engineering, uitvoering, beheer, inspectie en/of onderhoud van elektrotechnische installaties op zoek naar een specialist. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

Duurzame elektrotechnische oplossingen

Zeker vandaag de dag is een duurzame oplossingen voor uw pand zeer gewenst. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en kunnen u hierin volledig adviseren. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zonne-energie, LED-verlichting en laadpalen voor elektrische voertuigen.

Zonne energie

Zelf energie opwekken met zonnepanelen; duurzaam en verantwoord.
Steeds meer bedrijfspanden stappen over op zonne-energie.
Wij hebben inmiddels een ruime ervaring met het plaatsen van zonne-panelen.

Laadpalen bij InTec

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Gaat u binnenkort een elektrisch voertuig aanschaffen?
Krijgen uw medewerkers binnenkort een elektrische auto?

Laadstation voor elke locatie en situatie

Voor elke locatie en situatie zorgen wij voor een passende oplossing. Een laadstation volgens de Europese veiligheidsnormen. Snel en veilig uw elektrische auto opladen.

Printplaat

Wij staan voor u klaar

Voor alle elektrotechnische (totaal)oplossingen staan wij voor u klaar. Voor ontwerp, aanleg en onderhoud met 24/7 service en beheer.  Onze vakmensen helpen u graag!
Neem nu vrijblijvend contact met ons op.