Heeft u rioleringsproblemen in uw(bedrijfs)pand? Wat vervelend!
Wij zijn uw specialist en zorgen voor een probleemloze waterafvoer.

Rioleringsproblemen bij extreme regenbuien

Als gevolg van de klimaatverandering krijgt ons land steeds meer te maken met extreme regenval. De verwachting van het KNMI is dat het aantal zware regenbuien de komende decennia met een kwart zal toenemen. Er zijn verschillende oplossingen om deze overlast te voorkomen. Graag vertellen wij u meer.

Heeft u last van terugkerende wateroverlast door hevige regenval? Wij denken graag met u mee om deze problemen in de toekomst te verhelpen.

Verstopping riolering

Heeft u last van een verstopping van het riool? Erg vervelend wanneer er door uw medewerkers en/of gasten geen gebruik kan worden gemaakt van toilet(ten), douche(s), keuken of ander sanitair.
Met onze kennis en het gebruik van de nieuwste apparatuur kunnen wij het probleem binnen no-time voor u oplossen. Wij zijn uw specialist voor het lokaliseren, inspecteren en ontstoppen van alle soorten rioleringen en afvoerleidingen.

Rioolinspectie

Met behulp van een rioleringscamera kunnen wij vrij snel de oorzaak van de verstopping achterhalen. Wel zo handig, u wilt natuurlijk ook zo snel mogelijk van de verstopping af zijn.
Ook is het raadzaam uw rioolstelsel te voorkomen regelmatig te laten inspecteren én onderhouden. Door op voorhand een rioolinspectie uit te voeren, kunt u een hoop ellende voorkomen. Worden er mankementen gesignaleerd? Dan kunnen wij meteen met de reparatiewerkzaamheden beginnen.

Werkzaamheden rioleringsinstallatie

Ook voor de aanleg, aanpassing en reparatie van een rioleringsinstallatie staan wij voor u klaar.

Frank Hilebrand

Voor al uw vragen op het gebied van Sanitairtechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in contact.
Maak kennis met Frank Of bel 0113 783000