Efficiënter gebruik maken van energie is actueler dan ooit. Energiebesparende maatregelen niet alleen om het milieu minder te belasten, maar ook zeker om de energierekening te beperken.

Wie energie bespaart helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. Bovendien zorgen energiebesparende maatregelen voor een lagere gas- en elektriciteitsrekening en dat is, zeker vandaag de dag, heel welkom.
Wij denken graag met u mee op welke manier u (nog meer) kunt verduurzamen.

Warmtepompen

Duurzame warmte met een warmtepompinstallatie is een uitstekende manier om uw maandelijkse energiekosten omlaag te brengen.

Hoe werkt een warmtepomp?
Een warmtepomp is een innovatief en duurzaam systeem dat samen met of in plaats van uw CV-ketel functioneert. Het apparaat onttrekt warmte aan de lucht of het grondwater, is zo in staat om zonder gasverbruik uw woning te verwarmen en warm water te leveren. Bepaalde warmtepompen kunnen tegelijkertijd functioneren als mechanisch ventilatiesysteem, wat bevorderlijk is voor de luchtkwaliteit in uw woning/bedrijfspand.

Zonne-energie

Duurzame zonne-energie voor het genereren van elektriciteit.

Zonnepanelen
De zonne-energie wordt op dit moment het meest gebruikt voor de opwekking van elektriciteit middels zonnepanelen. Die elektriciteit heet dan fotovoltaïsche zonne-energie of zonnestroom. De zonnepanelen worden dan ook wel PV (Photo Voltaic)-cellen genoemd.
De zonnecellen wekken stroom op; gelijkstroom. Gelijkstroom wordt vervolgens door een omvormer omgezet naar wisselstroom én is klaar voor gebruik.

Samen kunnen wij met u kijken naar de beste (totaal)oplossing om zonne-energie in te zetten.

Laadpalen

Staat u op het punt om voor uzelf of uw medewerkers een elektrisch voertuig aan te schaffen? Dan heeft u vanzelfsprekend een laadstation nodig.
Er zijn laadpalen voor elke locatie en situatie. Een passend laadstation om onbezorgd uw elektrische voertuigen op te (laten) laden.

Wij helpen u graag met een op maat gemaakte laadoplossing voor de elektrische voertuigen op uw bedrijfsterrein.

LED-verlichting

Heeft u al eens gedacht aan LED-verlichting in uw bedrijfspand? LED lampen gaan namelijk veel langer mee dan andere vormen van verlichting. Hierdoor heeft u niet alleen minder energiekosten, maar ook lagere vervangingskosten.

Rendabel verlichtingsplan

Met onze up-to-date kennis adviseren wij u over het meest rendabele verlichtingsplan. Energiezuinig, maar ook nog eens splinternieuw en mooi.