Bespaar op energie om uw energiekosten te verlagen, maar ook het milieu minder te belasten. Ga voor duurzaam! Wij geven u graag bespaartips!

Hoe kunt u besparen op energie?

Hier volgen de bespaartips.

 • Waterzijdig inregelen
  Verbeter de warmte afgifte van uw verwarmingsinstallatie door de doorstroming van het water beter in te stellen. Ook wel “waterzijdig inregelen” genoemd. Door een betere warmteverdeling tussen de diverse afgiftebronnen (radiatoren, vloerverwarming, wandverwarming) stijgt het comfort en tegelijkertijd daalt het gasverbruik. Dit inregelen kan door één van onze vakmensen worden uitgevoerd.
 • Thermostaat omlaag
  Zet de verwarming van uw bedrijfspand in de winter 1 graad lager en realiseer een besparing van gemiddeld 7% op uw energiekosten.  Een simpele besparing.
 • Radiator op laagstand
  Zet de radiatorkraan in ruimten in uw bedrijfspand waar eigenlijk niet of nauwelijks verwarming nodig is op laagstand. 
 • Regelmatig onderhoud
  Zorg dat uw installatie in goede conditie blijft voor een langere levensduur en goed rendement. Kiest u voor een onderhoudscontract dan zorgen wij voor tijdig onderhoud.
 • Warmtepomp
  Als uw bedrijfspand (nog) niet geschikt is voor een elektrische warmtepomp, dan is er ook de mogelijkheid te kiezen voor een hybride warmtepomp. Deze werkt op stroom, en werkt samen met uw HR-cv-ketel. Zo verbruikt u minder gas en daalt de CO2-uitstoot voor verwarming en warm water met gemiddeld 25%.
 • Zonnepanelen
  Zonnepanelen zetten energie afkomstig van de zon om in stroom. Uw eigen duurzame energie.
 • LED-Verlichting
  LED -verlichting biedt heel veel innovatieve mogelijkheden. Duurzaam, energiezuinig én mooi. Niet alleen daalt het energieverbruik, maar de levensduur van LED-verlichting is ook veel langer.
Dennis Plandsoen

Wilt u meer informatie over duurzame oplossingen?
Maak kennis met Dennis Of bel 0113-783000