U wilt toch ook de perfecte verwarming in iedere bedrijfsruimte? Een comfortabele temperatuur afgestemd op de functie van de ruimten en persoonlijke behoeften.

 

Afhankelijk van de locatie en uw wensen maken wij een passend voorstel. Innovatief en energiezuinig. Een perfect binnenklimaat voor uw pand.

Naast CV installatie met radiatoren zijn er inmiddels ook vele andere oplossingen mogelijk. Comfortabel en bovendien (meer) duurzaam.  Onze ervaren specialisten adviseren u graag op maat met een specifiek verwarmingsplan als resultaat.

CV ketel

Een CV (Centrale Verwarmings)-ketel levert warm water waarmee de centrale verwarming wordt opgewarmd.

Hoe werkt het?

Het water wordt verwarmd door een brander die werkt op aardgas of stookolie. Wordt de thermostaat op een bepaalde temperatuur gezet, gaat de CV-ketel aan het werk om het water op te warmen. Heeft het water de gewenste temperatuur, dan stroomt het naar de radiatoren.
Het afgekoelde water stroomt terug naar de ketel en wordt weer opgewarmd. Is de gewenste temperatuur bereikt, dan zal de brander stoppen en wordt het water in de CV-ketel niet meer verwarmd.

De CV-ketels worden ook steeds energiezuiniger. Zo is er inmiddels ook een HR-ketel; Hoog Rendement-ketel. Daarnaast bestaat er ook nog een VR-ketel; Verbeterd Rendement-ketel. Bij een VR-ketel is er minder gas nodig om het water te verwarmen dan bij een CV-ketel, maar nog wel meer gas dan een HR-ketel.

CV ketel

Onderhoudscontract CV-ketel

Voor het behoud van uw CV-ketel is het van belang om deze goed te onderhouden. Wij bieden verschillende onderhoudscontracten aan.

Wat houdt een standaard onderhoudscontract in?
Periodiek onderhoud (1 onderhoudsbeurt per jaar) inclusief voorrijkosten en exclusief onderdelen.
Informeer ook naar de andere mogelijkheden.

Onze ervaring leert dat voor iedere locatie en situatie vaak een maatwerk oplossing gewenst is.
Voor een CV-ketel of andere installatie. Graag komen wij bij u langs voor een onderhoudsofferte op maat.
Bel of mail ons. T 0113-783000 | info@intec-kapelle.nl

Co certificering (Gasketelwet)

Om doden en gewonden als gevolg van koolmonoxide te voorkomen is op 1 oktober 2020 de wettelijke regeling CO-certificering (Gasketelwet) opgesteld.

Vanaf 1 april 2023
mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en -monteurs met een Bewijs van Vakmanschap CO-werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn.

BRL K25000
De certificering, BRL K25000 preventie koolmonoxide, is van toepassing voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan gastoestellen, rookgasafvoer voorzieningen of verbrandingsluchttoevoeren. Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • installeren, repareren, onderhouden en/of inbedrijfstellen van gasverbrandingstoestellen;
  • installeren, repareren, onderhouden en opleveren verbrandingsluchttoevoeren of rookgasafvoer voorzieningen.

Wij zijn inmiddels gecertificeerd en voeren met alle plezier de werkzaamheden aan uw verbrandingstoestel(len) uit.

Warmtepomp boiler

Warmtepomp

De installatie van een warmtepomp is een uitstekende manier om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en te besparen op uw maandelijkse energiekosten.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp is een innovatief en duurzaam systeem dat samen met of in plaats van uw CV-ketel functioneert.
Het apparaat onttrekt warmte aan de lucht of het grondwater. Door het verbrandingsproces van de warmtekrachtkoppeling kan er zowel warmte als stroom opgewekt worden. De gasverwarming levert niet alleen warmte, maar wekt daarnaast ook stroom op. Super praktisch en duurzaam. Er is weinig brandstof nodig om stroom en warmte te genereren. U kunt zo flink besparen op uw maandelijkse energiekosten. Bovendien zorgt het gebruik van een warmtepomp voor een lagere CO2-uitstoot.

Meer informatie warmtepompen

Warmtepomp Remeha
Dennis Plandsoen

Voor al uw vragen op het gebied van Klimaattechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in contact.
Maak kennis met Dennis Of bel 0113-783000