Gas- en waterleidingen zijn de verbinding tussen de gas- en watermeter en de tappunten in uw bedrijfspand en dienen vanzelfsprekend van hoge kwaliteit te zijn.

 

Bij de aanleg van het leidingwerk werken wij altijd conform de geldende kwaliteitsnormen en –voorschriften.
Vooraf bespreken wij samen met u het tracé van het leidingwerk en de keuze voor het leidingmateriaal (koper of kunststofbuis).
Ook voor de het onderhoud, reparatie en keuring van uw gasinstallatie kunt u bij ons terecht!

CO certificering

Om doden en gewonden als gevolg van koolmonoxide te voorkomen is op 1 oktober 2020 de wettelijke regeling CO-certificering (Gasketelwet) opgesteld.
Vanaf 1 april 2023 mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en -monteurs met een Bewijs van Vakmanschap CO-werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn.

BRL 6000-25
De certificering, BRL 6000-25 genaamd, is van toepassing voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan gastoestellen, rookgasafvoer voorzieningen of verbrandingsluchttoevoeren. Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • installeren, repareren, onderhouden en/of inbedrijfstellen van gasverbrandingstoestellen;
  • installeren, repareren, onderhouden en opleveren verbrandingsluchttoevoeren of rookgasafvoer voorzieningen.

InTec wil vanzelfsprekend de werkzaamheden aan uw verbrandingstoestel(len) blijven uitvoeren. De meeste collega’s, die werkzaamheden aan de verbrandingstoestellen verrichten, hebben inmiddels hun certificaat behaald. De certificering bedrijfsbreed is dan ook ingepland om weer volledig aan de regelgeving te voldoen.

Lekdetectie

Wat vervelend u ontdekt vochtplekken op uw muur, vloer of plafond. Waar komt de lekkage precies vandaan? Het blijft altijd lastig om de precieze oorsprong van de lekkage te vinden.

Eén ding is zeker. De lekkage moet snel verholpen worden om verdere schade te voorkomen.

Wij  bieden u onze unieke lekdetectie service aan. Met behulp van de modernste technieken sporen wij de lekkages op. Door preciezer lokaliseren, hoeft er minder snel met een hamer en beitel aan de slag te worden gegaan.

Veel verzekeraars vereisen lekdetectie zodat er zo min mogelijk (gevolg) schade wordt veroorzaakt. 

Frank Hilebrand

Voor al uw vragen op het gebied van Sanitairtechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in contact.
Maak kennis met Frank Of bel 0113 783000