Onze specialisten kunnen voor elke situatie en locatie een maatwerk koeloplossing aanbieden.

Maatwerk koeloplossingen

Wij beschikken over een brede kennis op het gebied van koeltechniek. Als expert op het gebied van koeltechniek, leveren wij alle mogelijke koeltechniek. Voor industrieel, agrarisch of commercieel gebruik. Maatwerk koeloplossingen voor elke situatie en locatie. Denk aan koeltechniek voor koelcellen, centrale koelinstallaties, chillers, industriële koelinstallaties en nog veel meer.
Duurzame koeloplossingen met milieuvriendelijke koudemiddelen.

Bent u op zoek naar zo’n maatwerk koeloplossing? Wij denken graag met u mee.

Passend bij het productieproces

Samen met u gaan wij op zoek naar de best passende koeloplossing volledig in lijn met uw productieproces.  Uiteraard rekening houdend met uw specifieke behoeften.
Wij kijken naar de indeling van uw bedrijfsruimte en houden rekening met de looproutes.

Een koeloplossing voor uw voedselbereidingsbedrijf

Bent u op zoek naar een koeloplossing voor uw voedselbereidingsbedrijf? Dan wordt er gekeken naar de specifieke indeling van de koelcel óf het online alarmsysteem bij storing in het proces van koelen en vriezen.
Ook de richtlijnen van de overheid voor de temperatuur van voedsel houden wij nauwlettend in de gaten. Wij zorgen er altijd voor dat uw koeloplossing aan deze regels voldoet.

Airconditioning

Ook voor een professionele airconditioning voor een “prettig” werkklimaat kunt u bij ons terecht.  Meer informatie airconditioning

Dennis Plandsoen

Voor al uw vragen op het gebied van Klimaattechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in contact.
Maak kennis met Dennis Of bel 0113-783000