Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Martijn van InTec

Samen werken aan jouw carrière en ons succes

Samen werken aan een mooie toekomst. Alle vertrouwen in de medewerkers. Veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

Onze medewerkers krijgen alle vertrouwen. Met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid de werkzaamheden uitvoeren. Dat wil jij toch ook?!
Samen maken wij jouw carrière succesvol. Wij willen jouw talent ontwikkelen. Hoe? Wij stimuleren het volgen van opleidingen en trainingen. Alle ruimte om je kennis verder uit te diepen en jezelf te ontplooien.
Op deze manier werken er bij ons alleen maar vakmensen die lekker in hun vel zitten en enthousiast zijn over hun werkgever. Met elkaar zorgen wij dat ons bedrijf kan groeien. Werken bij InTec is samenwerken aan een mooie toekomst.

Heb je een studieschuld bij je huidige werkgever? Geen probleem, nemen wij over

Durf jij niet van werkgever te switchen omdat je bij je huidige werkgever nog kosten hebt open staan van studies, trainingen en/of cursussen?
Maak jij de switch naar InTec? En zijn de gevolgde opleidingen, trainingen, workshops etc. van meerwaarde voor je functie bij ons? Dan nemen wij deze studieschuld gewoon over. Ideaal toch?

Lijkt een baan bij InTec jou wel wat? Maak dan nu de switch!
Op verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Dit is waarom je voor InTec kiest

Goed salaris

Werken aan je toekomst met een meer dan prima salaris. Én genoeg ADV- en vakantiedagen.

Geen werkdag is hetzelfde

Jouw planning verrast iedere dag weer. Diverse werkzaamheden voor uiteenlopende projecten.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Korting op jouw sportabonnement. Leuke personeelsuitjes. Werken met de nieuwste technieken.

Studieschuld bij je huidige werkgever?

Maak jij de switch naar InTec, dan nemen wij deze over.

Altijd doorgroeikansen

Bij InTec sta je nooit stil en kun je jezelf altijd ontwikkelen. Opleiding/training door ons betaald.

Leuk team van collega's

Werken in een hecht en gezellig team. Je collega’s zijn altijd bereid je te helpen.

CV ketel

Werken en leren. Een mooie toekomst in de techniek!

Ben jij een techneut en volg je een VMBO-, MBO-, HBO-, WO-opleiding? Wil jij niet meer hele dagen naar school en spreekt een leerwerktraject jou wel aan? Of zoek je een (afstudeer)stageplek? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen, als erkend leerbedrijf, je graag bij je toekomstplannen.
Ben je vast bij ons in dienst dan staan wij er ook altijd voor open dat je opleidingen, trainingen (cursussen) en/of workshops volgt. Zo staat je ontwikkeling niet stil en werk je aan een mooie toekomst bij ons!

Vakmanschap next level. Werken en jezelf ontwikkelen.

Het team is hecht. De collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Mede door de opleidingen, trainingen en cursussen die de teamleden volgen, wordt er veel van elkaar geleerd. Zo krijgt je functie door de toegenomen (praktijk)kennis steeds meer ‘body’. Heb je het idee dat je stilstaat? Binnen het team zijn er altijd doorgroeimogelijkheden.

Philip vertelt..