Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Over ons

InTec Installatietechniek is een familiebedrijf en actief in Zuidwest Nederland sinds 1995.

Met ons team van ervaren specialisten bieden wij een totaalpakket aan particulieren en zakelijke klanten. Op deze manier is InTec voor u hét loket voor al uw  installatietechnische vraagstukken. 

Met ruim 30 medewerkers richten we ons op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van de technische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen.

Als nuchter Zeeuws bedrijf beloven wij geen luchtkastelen, maar degelijke professionele oplossingen. Wij geloven erin dat we door middel van goed uitgedachte concepten een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en toekomstbestendige omgeving. We kiezen ervoor om dicht bij onze klanten te staan en vanuit die invalshoek veilige, comfortabele en duurzame installaties te realiseren, die aansluiten bij de verwachtingen van onze klant. Onze ambitie is om de beste installatietechnische dienstverlener te zijn binnen ons werkgebied. 

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u ons nodig in het geval van een calamiteit? Dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse. We weten namelijk dat een probleem snel verholpen moet worden. 

Heeft u installatietechnische aanpassingen op uw planning staan of wilt u uw woning of bedrijf verduurzamen? Dan gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die specifiek bij u en uw plannen passen.