Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Over ons

InTec Installatietechniek is een familiebedrijf en actief in Zuidwest Nederland sinds 1995.

Met ons team van ervaren specialisten bieden wij een totaalpakket aan onze klanten. Op deze manier is InTec voor u hét loket voor al uw  installatietechnische vraagstukken. 

Met ruim 30 medewerkers richten we ons op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van de technische installaties in de gebouwde omgeving.

Als nuchter Zeeuws bedrijf beloven wij geen luchtkastelen, maar degelijke professionele oplossingen. Wij geloven erin dat we door middel van goed uitgedachte concepten een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en toekomstbestendige omgeving. We kiezen ervoor om dicht bij onze klanten te staan en vanuit die invalshoek veilige, comfortabele en duurzame installaties te realiseren, die aansluiten bij de verwachtingen van onze klant. Onze ambitie is om de beste installatietechnische dienstverlener te zijn binnen ons werkgebied. 

Medio 2021 is InTec Installatietechniek onderdeel geworden van Paree bv, expert in techniek uit ‘s-Heerenhoek.

Door met name onze expertise op het gebied van werktuigbouwkundige installaties is sprake van een uitbreiding van het huidige dienstenpakket van Paree bv , van oudsher sterk in elektrotechniek.   

De huidige eigenaren van InTec, Johan Lodder en Dianne Ridderhof, dragen hiermee na 25 jaar de leiding over aan Dennis Plandsoen , die namens Paree bv directie zal gaan voeren.

Johan en Dianne : “Dit is een goed moment om de leiding over te dragen. Het bedrijf staat er goed voor en is toe aan een volgende stap. We zijn dan ook uitermate verheugd om verder te gaan onder de vlag van een gedegen Zeeuws familiebedrijf als Paree bv.

Met Dennis Plandsoen als nieuwe directeur blijft het bedrijf verzekerd van de voorwaardelijke kennis op het gebied van vernieuwende technieken, maar evenzo is gebleken dat - naast service en kwaliteit - de menselijke maat ook bij Dennis hoog in het vaandel staat.”  

Service is bij ons een vanzelfsprekendheid. Heeft u ons nodig in het geval van een calamiteit? Dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse. We weten namelijk dat een probleem snel verholpen moet worden.