Sinds september 2018 werkt Philip bij InTec. Na zijn verhuizing vanuit Gorinchem naar Goes, ging hij op zoek naar een baan in de techniek met doorgroeimogelijkheden. Hij ging bij InTec aan de slag en voelde zich meteen welkom.

Sinds september 2018 werkt Philip bij InTec. Philip verhuisde ruim 3 jaar geleden voor de liefde vanuit Gorinchem naar Goes en ging op zoek naar een baan als installateur. Er kwamen meerdere mogelijke werkgevers op zijn pad, maar Philip koos bewust voor InTec. “Een familiebedrijf met een goede sfeer; dat sprak mij enorm aan. Ik kreeg meteen een heel welkom gevoel.”
In Gorinchem vervulde hij een soortgelijke functie, maar voelt zich bij InTec, mede door de moderne opdrachtgevers, als een vis in het water.
Philip heeft verschillende opleidingen afgerond en is nog steeds druk aan de studie om zichzelf te ontwikkelen. Hij volgde een installatieopleiding niveau 2 en 3, daarna een opleiding tot leermeester met de specialisatie CV en water. Bij InTec heeft hij de koelopleidingen niveau 2 en 3 inmiddels voltooid. Philip heeft de wens om door te groeien naar projectleider op de bouw en zal hiervoor nog een aantal opleidingen moeten volgen.
Wat vindt hij zo leuk aan zijn werk? “Samenwerken met een fantastisch team aan een mooi eindproduct. Mezelf triggeren en met innovatieve technieken aan de slag gaan. De schakel tussen klant en medewerker zijn.”

Trots op projecten

De afgelopen maanden heeft Philip met zijn team keihard gewerkt aan Boutique Hotel Jersey in hartje Goes. Een prachtig werk waar hij met trots over vertelt. “InTec kreeg in een laat stadium de installatieopdracht, slechts 2 weken voordat de installatiewerkzaamheden daadwerkelijk van start zouden moeten gaan. Gezien de korte voorbereiding een extra grote uitdaging, maar die InTec vol overtuiging is aangegaan.”
Doordat er nog niet veel duidelijk was bij aanvang van de klus, heeft Philip samen met het projectteam door on site engineering en realisatie aan alle eisen van de opdrachtgever kunnen voldoen. “Een tevreden klant, daar doe je het met het projectteam voor,” zegt Philip glimlachend.
Iedere installatie (klimaattechniek en sanitairtechniek) bij Jersey, is door InTec gerealiseerd. Denk aan de installatie voor de water- en gasvoorziening, koeling, ventilaties en regeltechniek. Ook het fraaie sanitair is door InTec volledig geïnstalleerd.
De installatiewerkzaamheden voor de prachtige Welness, met onder andere een luxe zwembad en sauna vroegen om een eigentijdse aanpak. “Het toepassen van nieuwe technieken, het aanleggen en installeren van warmtepompen en techniekhuizen zijn de leukere dingen.” Philip komt de vraag naar duurzame installaties steeds vaker tegen in zijn werk; een extra uitdaging die perfect bij zijn loopbaanontwikkeling past.
Het project 32 Eten | Drinken in Goes en de Ravelijn (het oude belastingkantoor) in Goes, zijn ook mooie projecten waar Philip met trots op terugkijkt. Ook hier werd de wens om energiezuinige installaties te realiseren tot uitvoering gebracht.

Werken bij InTec

InTec als werkgever

“Zoals ik al eerder vertelde heb ik destijds bewust voor InTec gekozen. Ik was op zoek naar een baan in de techniek met doorgroeimogelijkheden, maar ook zeker naar een leuke werkgever.”
Philip werd destijds warm ontvangen is nog iedere dag blij met zijn keuze.
“Alle collega’s zijn altijd erg behulpzaam. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.
Bij InTec gaan wij altijd voor kwaliteit; we werken aan gave projecten en zijn trots op het eindresultaat.”

Toekomst bij InTec

Philip ziet een mooie loopbaan bij InTec voor zich.
“Ik wil in de toekomst doorgroeien naar de functie van projectleider, gecombineerd met regeltechniek. Een specialist worden bij InTec.
Ik geef mezelf ongeveer 10 jaar voor het opdoen van de nodige ervaring en het volgende van passende opleidingen.”

Werken bij InTec is voor Philip...

“Uitdagend, teamwork en toekomstgericht.” Deze 3 woorden omschrijven voor Philip het beste zijn werk bij InTec.

Ben jij ook op zoek naar een baan in de installatietechniek? Bekijk onze vacatures.
Wij komen graag met jou in contact.