Esther is service coördinator lekdetectie en vertelt graag meer over haar werk bij InTec.

Met 10 jaar horeca-ervaring, komt Esther in 2018 in dienst bij InTec als front office/service medewerker. Zonder technische achtergrond, maar met veel interesse voor techniek en een goede dosis leergierigheid gaat zij van start. Inmiddels werkt zij als service coördinator lekdetectie bij de totaalinstallateur. Ze behandelt de dossiers vanaf de eerste melding tot en met de afronding, maar doet daarnaast nog veel meer.”

Gevarieerde werkdag

“Afhankelijk van de meldingen die binnenkomen, verloopt mijn werkdag altijd erg gevarieerd. Ik ben voor onze klanten het eerste aanspreekpunt voor de lekdetectie en verzorg onder andere het inplannen van de monteurs. Daarnaast werk ik rapporten uit en geef terugkoppeling en advies over de bevindingen van het onderzoek aan klanten, zoals bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen. Ook bouwbedrijven die zelf de expertise niet in huis hebben, nemen ons vaak in de hand voor lekdetectie. Zijn er herstelwerkzaamheden? Dan plan ik die ook in.”

Plezier in haar werk

Esther heeft plezier in haar werk. “Het onderling contact met collega’s is fijn, zelfs tussen de verschillende afdelingen. Ondanks de groei van InTec merk ik dat dit wel blijft. Het samenwerken met de collega’s buiten gaat goed. Het is fijn om als team een dossier tot een goed einde te brengen.
Een stukje waardering, van een dankbare klant, in de vorm van wat lekkers, een kaartje of een belletje…is de kers op de taart. Dat vertel ik dan ook meteen aan alle betrokken collega’s. We doen het met z’n allen.”

Eigen ambities volgen bij InTec

Esther heeft gaandeweg op de werkvloer haar technische kennis opgedaan. In de tussentijd heeft ze ook nog de opleiding HBO commerciële economie succesvol afgerond. Deze dame is een bezig bij.
“Bij InTec staan ze open voor je eigen inbreng en interesses. Er zijn altijd mogelijkheden binnen het bedrijf om je eigen ambities te volgen. Zo krijg ik nu de mogelijkheid om ook het marketinggedeelte binnen InTec op te pakken. Ik wil en kan mezelf blijven ontwikkelen en mijn kennis vergroten.”
Wil je bij een fijn en gezellig familiebedrijf werken? Dan moet je bij InTec zijn. Je bent hier nog steeds een persoon en geen nummer.”