In ons Zeeuwse familiebedrijf Paree B.V. maken werknemers een mooie carrière! Zo ook Patrick. Lees zijn verhaal.

Patrick Remijnse Kloosterboer
Bij Paree krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen
Patrick Remijnse (31 jaar) Projectleider Industriële automatisering

Paree staat bekend als een leuke en goede werkgever en is bovendien een erkend leerbedrijf. Binnen ons bedrijf maken werknemers vaak een mooie carrière. Zo ook Patrick (31 jaar). Hij is ruim vijftien jaar geleden als leerling elektromonteur via de Beroepsbegeleidende Leerweg  (BBL) bij Paree begonnen en werkt inmiddels als projectleider op de afdeling Industriële Automatisering.

Patrick maakte als VMBO-stagiair van 16 jaar voor het eerst kennis met Paree. Hij had leuk contact met zijn stagebegeleider, was enthousiast over het bedrijf zodat hij daaropvolgend aan het BBL-traject bij Paree begon. Na het behalen van zijn MBO 2 heeft hij ook zijn MBO 4 afgerond. Van elektromonteur, 1e elektromonteur, allround elektromonteur, werkvoorbereider werkt hij nu als projectleider Industriële Automatisering bij Paree; wat een mooie loopbaan!

In zijn huidige functie als projectleider Industriële Automatisering zorgt hij voor de calculatie, en (financiële) administratie van projecten. Bovendien is hij verantwoordelijk voor de planning, onderhoudt hij het contact met de klant en geeft leiding aan projectteams.

“Het klantencontact, het begeleiden van de monteurs en samen met het team een kwalitatief hoogwaardige installatie neerzetten maakt het werk zo leuk”, aldus Patrick.
Patrick vervolgt: “werken bij Paree is voor mij: iedere dag meewerken aan een mooi stukje elektrotechniek.”

Mooie projecten bij Paree
Paree kent een grote diversiteit aan opdrachtgevers met bijzondere projecten. Het historisch Gemaal in Middelburg is zonder enige twijfel zo’n mooi project van opdrachtgever Waterschap Scheldestromen waar Patrick bij betrokken was.
Patrick vertelt trots: “wij hebben een raamovereenkomst met Waterschap Scheldestromen gesloten. Voor onderhoud- en renovatiewerkzaamheden, maar ook voor nieuwbouw geven zij ons opdracht. Een bijzonder voorbeeld is het vervangen van de elektrische- en besturingsinstallaties van het Gemaal Boreel in Middelburg. Beide installaties voldeden niet meer aan de huidige gestelde eisen. Hier ontmoeten historie en techniek elkaar.”

Patrick kan samen met zijn team bijvoorbeeld ook druk zijn met werkzaamheden voor het realiseren van een nieuwe productielijn van een aardappelproduct.
“Leuk is het om door een supermarkt te lopen en je dan te realiseren dat jij samen met je team ervoor hebt gezorgd dat het product in de diepvries of in het schap ligt”, zegt Patrick lachend.

Bij Paree volop kansen je te ontwikkelen
Patrick is meer dan tevreden over zijn werkgever; “Paree is een toonaangevend installatiebedrijf met betekenis voor de regio; zeer betrokken ook bij sportverenigingen en festiviteiten.” Paree is innovatief en heeft als werkgever veel vertrouwen in zijn medewerkers. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van de werknemers.”

In de toekomst wil Patrick nog vele mooie projecten voor Paree realiseren met een leuk team en tevreden opdrachtgevers.