Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

WTW - Warmte terug winning

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij InTec Installatietechniek constant bezig met innovatieve, duurzame oplossingen, met name op het gebied van energiebesparing. Wat dacht u bijvoorbeeld van WTW, oftewel Warmte Terug Winning?

Wat is WTW?

Een WTW-systeem zorgt ervoor dat oude lucht uit de woning wordt gezogen, terwijl er tegelijkertijd frisse lucht naar binnen wordt geblazen. Maar het doet meer dan een conventioneel ventilatiesysteem. Een WTW-systeem bestaat uit een netwerk van kanalen waarin warme en koude luchtstromen dicht langs elkaar heen gevoerd worden. Dankzij een warmtewisselaar, die de warmte van afgevoerde lucht overbrengt op de toegevoerde buitenlucht, kunnen de verschillen in temperatuur benut worden om warmteoverdracht mogelijk te maken en de woning te verwarmen.

WTW voordelen

De installatie van een WTW-systeem vraagt natuurlijk om een investering, net als bijvoorbeeld zonnepanelen. Maar die investering kan in de meeste gevallen al snel weer terugverdiend worden door de kosten die u bespaart op uw energieverbruik. Een WTW-systeem levert een hoog rendement en u bent verzekerd van een optimaal binnenklimaat met een constante toevoer van verse lucht. Ook heeft u geen last van voelbare luchtstromen tocht. En omdat de aangevoerde lucht wordt gezuiverd met behulp van speciale luchtfilters, is een WTW-systeem zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. U zult merken dat uw klachten snel zullen verminderen!

Ja, ik wil meer weten over WTW!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een WTW-systeem? InTec Installatietechniek is al sinds 1995 hét installatiebedrijf van Zuidwest Nederland. Onze specialisten staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0113 78 30 00 of een mailtje sturen naar [email protected]. Liever meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is geen enkel probleem!

Informatie aanvraag: WTW - Warmte terug winning

* Verplichte velden