Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Boilers

Zonneboilers

De zon is een goedkope, duurzame en schone energiebron. Zonne-energie is immers gratis. Zonne-energie is ook duurzaam; de zon houdt nooit op met schijnen en zonne-energie is schoon. Er komt geen enkele vervuilende productiemethode aan te pas.

Wilt u gebruik maken van de zon voor uw warmwatervoorziening? Dat kan! Vul hieronder de gevraagde contactgegevens in, bij voorkeur ook voorzien van informatie over uw woning, uw huidige warmwatervoorziening en uw specifieke vraag.Wij nemen dan contact met u op. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om direct uw keuze voor een specifieke zonneboiler kenbaar te maken. 

Wij zijn dealer van HR solar zonneboiler systemen.

HRsolar is producent van de gelijknamige serie zonneboiler systemen (ook wel zonnewarmte of zonthermische systemen genoemd). Deze innovatieve zonneboilers worden in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd. Zonneboilers van HRsolar onderscheiden zich door de hoogste opbrengst van Nederland. 

Bekijk hier de brochure van HR Solar

Elektra boiler

Intec Installatietechniek werkt voornamelijk met elektroboilers van IthoDaalderop.

Er zijn verschillende types elektroboilers:

  • Mono-boiler
  • Mono plus-boiler
  • Duo-boiler
  • Mono3-boiler

Het juiste type is afhankelijk van uw situatie. Er zitten namelijk grote verschillen in het energieverbruik.

Voor meer info klik hier.

Keukenboiler

Voor keukenboilers kunt u terecht bij Intec Installatietechniek in Kapelle.

Wij werken voornamelijk met de kwaliteitsboilers van Itho Daalderop.

U kent het wel, lang wachten voordat er warm water uit de keukenkraan komt. Dit kan het geval zijn als uw cv-ketel op zolder hangt, waardoor het water een lange afstand tot de keuken af moet leggen. Ontzettend jammer om al dat schone water ongebruikt door het putje te spoelen en frustrerend om zo lang te moeten wachten. 

Met het warm waterassortiment van Itho Daalderop is dat verleden tijd. Met onze keukenboilers heeft u direct warm water in uw keuken. Heerlijk comfortabel en daarnaast kunt u flink besparen op uw water- en energierekening. Dit kan wel oplopen tot € 175,- per jaar!

 

Informatie aanvraag: Boilers

* Verplichte velden