Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Verwarming

De techniek staat niet stil. En dus is het al lang niet meer zo dat  bijvoorbeeld alleen een cv installatie met radiatoren voor warmte in vertrekken zorgt. Integendeel: er zijn verschillende mogelijkheden om uw vertrekken comfortabel te verwarmen.

Behaaglijk 

Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte en op uw behoefte en voorkeuren. Zo kan het zijn dat u kiest voor vloer- of wandverwarming in plaats van – of in combinatie met – radiatoren.

En omdat er inmiddels ook genoeg verschillende manieren zijn om warmte op te wekken is er genoeg te kiezen.

Mooi bijkomend voordeel is dat een aanpassing vaak niet alleen prettig is voor uw comfort, maar ook een besparing oplevert op uw verbruikskosten.  En als het dan ook nog eens een verbetering oplevert voor ons milieu, wat let u dan om de stap te zetten… 

Lees hier meer over duurzame mogelijkheden

Advies op maat 

Voor ieder huishouden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor.

Informatie aanvraag: Verwarming

* Verplichte velden