Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Toiletten

Ondanks het feit dat het toilet tot de kleinste ruimtes van de woning behoort, is het wel een plek die men dagelijks meerdere malen bezoekt. Iedereen verdiend dan ook een toiletruimte om trots op te zijn! InTec Installatietechniek is u graag van dienst bij zowel het renoveren van uw huidige toilet als bij het ontwerpen en installeren van een nieuw toilet.

Toilet renovatie

Het toilet is maar een kleine ruimte, dus een renovatie zal in de eerste instantie wellicht niet zo ingrijpend lijken. Toch onderschatten veel mensen wat er allemaal bij zo’n toilet renovatie komt kijken. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat alle water- en afvoerleidingen op correcte wijze worden aangesloten. Dit moet gebeuren met het juiste gereedschap. Daarnaast heeft u in een toilet slechts een kleine ruimte om in te werken. Om tot een resultaat te komen dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet, is het dan ook zeker aan te raden om een specialist in te schakelen bij het renoveren van uw toilet. InTec Installatietechniek heeft veel ervaring met toilet renovaties en helpt u hier dan ook graag bij.

Nieuw toilet

Ook bij het realiseren van een compleet nieuw toilet (bijvoorbeeld in een nieuwbouwwoning) is InTec Installatietechniek u graag van dienst. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die u heeft in de ruimte waarover u beschikt. Onze sanitair specialisten verstrekken deskundig advies, maken samen met u een ontwerp en kunnen uiteraard ook de levering en plaatsing van het sanitair en de tegels uit handen nemen.

Ja, ik wil meer weten over toiletten!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot toilet renovaties of de installatie van een compleet nieuw toilet? Neemt u dan contact op met InTec Installatietechniek in Kapelle meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvraag: Toiletten

* Verplichte velden