Gegarandeerd een stabiele werkplek die optimaal presenteert. Dat wilt u toch ook?
Met onze pro actieve monitoring bewaken wij 24/7 uw netwerk en apparatuur. Ons Network Operations System bewaakt non-stop uw ICT omgeving, zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf of organisatie.

Uw ICT omgeving altijd beschikbaar

Tegenwoordig is iedere organisatie extreem afhankelijk van de ICT-omgeving. Het niet (goed) functioneren van uw werkplekken kan grote nadelige gevolgen hebben.
Om erop toe te zien dat uw ICT omgeving altijd beschikbaar is, voorkomt onze permanente monitoring proactief verstoringen.
Ons Network Operations Centre houdt veel belangrijke punten in de gaten en voert altijd tijdig updates uit. Daarnaast heeft onze servicedesk altijd inzicht in diverse gegevens en komt waar nodig in actie.

Actie bij mogelijke verstoringen

Door uw ICT-omgeving continue in de gaten te houden, zien we direct of er mogelijke verstoringen op komst zijn. Bij het vollopende van schijven, overbelasting, virusinfecties, uitval van de verbinding en dergelijke, krijgen wij meteen een melding. We komen direct in actie en lossen het probleem op voorhand op.
U merkt niets van onze inspanningen en ervaart alleen een probleemloos draaiende ICT-omgeving.
Om u wel op te hoogte te houden, ontvangt u rapportages. Regelmatig nemen wij ook de stand van zaken met u door. U ontvang informatie en advies over de veiligheid, beschikbaarheid en prestaties van uw ICT-omgeving.

Wij leveren pro-actieve monitoring voor:

  • Servers
  • Back-up
  • Antivirus
  • Werkstations/Werkplekken
  • WiFi Netwerk (Access Points)
  • Internetverbindingen
  • VoIP verbindingen
24/7 bereikbaar

Gaat u ook voor zekerheid? Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden van onze pro-actieve monitoring zijn. Bovendien kunnen wij u informeren over onze service- en onderhoudscontracten zijn.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.