Wat een vervelend scenario! In de werkplaats zet uw medewerker de slijptol aan en verbrand zijn hand. Oorzaak? Een defect aan het apparaat. Was het elektrisch hulpmiddel gekeurd, dan had u deze verwonding eenvoudig kunnen voorkomen.

 

Wij zijn bij Paree gecertificeerd om NEN 3140 inspecties én keuringen aan uw elektrische installatie en gereedschap uit te voeren.

Uw elektrotechnische installaties en elektrische hulpmiddelen (brand)veilig

De Arbowetgeving verplicht een werkgever om voor zijn medewerkers een veilige werkomgeving te realiseren. Daarom moeten periodiek de elektrotechnische installaties en elektrische hulpmiddelen (handgereedschappen) worden geïnspecteerd en gekeurd door een gecertificeerd keuringsbedrijf.

Gecertificeerd keuringsbedrijf met jarenlange ervaring

Als gecertificeerd keuringsbedrijf kunnen wij NEN 3140 keuringen en inspecties aan uw elektrische installatie en gereedschap uitvoeren. Ook voor de eventuele reparaties aan gereedschappen of aanpassingen in uw installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring doen we dit snel en efficiënt.

Volledig ontzorgen met onderhoudscontract

Kiest u ervoor om ook een onderhoudscontract bij ons af te sluiten? Dan krijgt u jaarlijks een reminder van ons voor een nieuwe NEN3140 inspectie. Wel zo handig. Wij ontzorgen u graag volledig!

NEN 3140 inspecties

Voordelen NEN 3140 keuringen

  • Inzicht belasting elektrische installaties
  • Inzicht storing van verbindingen, aardingen en beveiligingen
  • Overzicht van acties om problemen of technische storingen te verkleinen

SCIOS Veiligheidsinspecties 8, 9 en 10 (NTA 8220)

Om onze kwaliteit van inspecteren te waarborgen, hebben wij ons tevens aangesloten bij de SCIOS certificatieregeling.
Met deze veiligheidsinspecties, met een deel van de NEN3140 als uitgangspunt, SCIOS Scope 8 en 9, voldoet u als werkgever volledig aan de eisen van de verzekeraars.

Gecertificeerd voor veiligheidsinspecties SCIOS

Een periodieke inspectie van de elektrische installaties (SCIOS Scope 8) en elektrische arbeidsmiddelen (SCIOS Scope 9) kunnen wij ook voor u uitvoeren.
Voor de specifieke inspectie van elektrisch materieel op brandrisico is een aanvullende brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10, gebaseerd op de NTA 8220, ontwikkeld.
Bij Paree mogen wij ons scharen onder de selecte groep van gecertificeerde aanbieders in Nederland. Met trots voeren wij al geruime tijd de SCIOS veiligheidsinspecties Scope 8, 9 en 10 uit.

Meer informatie over SCIOS veiligheidsinspecties.

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer informatie over een NEN 3140 inspectie of één van onze andere veiligheidsinspecties?
Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.