Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Lekdetectie

U kent vast wel de onverwachte ontdekking van vochtkringen op uw muur, vloer of plafond. Lekkage is een lastig probleem dat snel verholpen moet worden om verdere schade te voorkomen.

Wij  bieden u onze unieke lekdetectie service aan. Wij maken gebruik van de modernste technieken voor het opsporen van lekkages. Hiermee kunnen wij het lek preciezer lokaliseren, en hoeft er minder snel naar hamer en beitel gegrepen te worden. 

Ook reparatie?

Ja! Zodra de oorzaak door ons in kaart is gebracht, kunnen wij direct tot reparatie overgaan zodat u in een mum van tijd weer de beschikking heeft over een goedwerkende installatie. Éen partij dus voor lekdetectie én reparatie.

Voor u is vooral van belang dat wij kiezen voor de techniek die het beste bij uw probleem past, de minste hak- en breekschade teweeg brengt, en dat u binnen een kort tijdsbestek verlost bent van dit lastige probleem.

Gebruik maken van onze lekdetectie service en zelf repareren? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval leveren wij de lekdetectie op met een eindrapport waarmee u of uw vaste reparateur direct aan de slag kan. 

Bel ons dus direct als u waterschade, een gaslek of een rioollek ontdekt. Dan maken wij direct een afspraak.

Tip: Wist u dat veel verzekeraars dekking verlenen voor het opsporen en repareren van waterschade? Een telefoontje vooraf loont vaak de moeite. Wij werken nauw samen met een groot aantal verzekeraars.

 

Informatie aanvraag: Lekdetectie

* Verplichte velden