Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

LED-verlichting

Geld én milieu besparen door toepassing van LED verlichting

Heeft u al gedacht aan LED verlichting?  Dit is zeer efficiënt, duurzaam,  milieuvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden wat betreft de lichttoepassingen. Vervang daarom gloeilampen en halogeenlampen door LED verlichting. Begin met lampen die vaak aan zijn en veel licht geven. Daar is de meeste energie te besparen

Wij zetten voor u de voordelen op een rijtje:

  • Een LEDlamp is veel energiezuiniger dan een traditionele lamp. In vergelijking met de traditionele gloeilamp wel tot 85% zuiniger!  Alle stroom wordt namelijk gebruikt voor het afgeven van licht en niet slechts een klein deel   - zoals bij de traditionele gloeilamp –  waarbij het overgrote deel van de stroom verloren ging met de warmteafgifte van de lamp.
  • Een LEDlamp wordt dus ook niet heet. Dat is niet alleen veiliger maar ook beter voor het beheersen van de ruimtetemperatuur in bijvoorbeeld een ruimte waar veel lampen hangen.
  • Een LEDlamp gaat veel langer mee dan uw traditionele lamp. Gemiddeld gaat een LEDlamp 20.000 branduren of langer mee wat in de praktijk betekent dat u er meer dan 10 jaar geen omkijken naar heeft.   Los van de energiebesparing dus ook een fikse besparing op de aanschaf van vervangende lampen.
  • Een LEDlamp is beter bestand tegen schokken en trillingen. Ook dat scheelt aanzienlijk op de aanschafkosten.
  • Een LEDlamp heeft géén opstarttijd.
  • Een LEDlamp heeft diverse lichtkleuren.  Van helderwit tot warm geel, passend bij de sfeer of functionaliteit van de ruimte.
  • Een LEDlamp bevat geen gevaarlijke stoffen, en hoeft dus niet bij het chemisch afval. 
  • Een LEDlamp heeft geen ongewenste IR of UV straling in de lichtbundel.  Geen sprake meer van  verkleuren of verbleken van meubelstukken etc.
  • Een LEDlamp is er in alle soorten en maten
  • Tot slot: de aanschaf van LED verlichting lijkt op het eerste gezicht relatief duur. Maar door de vele voordelen – concreet gezien alleen al  het stroomverbruik én de veel langere levensduur – verdient LEDverlichting zichzelf in een mum van tijd terug! 

Goed voor uw portemonnee, goed voor het milieu!

Bent u ondernemer? 

Investeren in LED verlichting valt onder de EIA ( Energie Investerings Aftrek). 

Voor meer informatie hierover:  www.rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia

Interesse in LED verlichting?

Onze verlichtingsexperts staan u graag te woord!

Informatie aanvraag: LED-verlichting

* Verplichte velden