Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Laadpalen

Waarom is een laadpaal interessant?

Het laden van elektrische auto’s via een laadstation is verreweg de veiligste en snelste optie. Een laadstation geïnstalleerd door InTec Installatietechniek laadt tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Als partner van EVBox maken we gebruik van de hoogste kwaliteit producten. Daarbij voldoen onze laadstations aan alle Europese veiligheidsnormen.

Tijdens de installatie van het laadstation kunnen wij een Peak Shaving toepassen. Een Peak Shaving voorkomt overbelasting van uw elektriciteitsnet tijdens piekuren. Met deze service kan de maximale capaciteit van de laadpaal ingesteld worden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er niet meer dan het maximale ingesteld vermogen wordt verbruikt. Hierdoor is het vaak mogelijk dat u dezelfde elektriciteitsaansluiting kunt behouden en jaarlijks niet meer vastrecht hoeft te betalen.

Als eindgebruiker en als eigenaar van de installatie kunt u online alle laadstations beheren.
Dit is mogelijk met het online beheerplatform genaamd “Hey EVBox”:

  • Hey EVBox geeft u inzicht in de laadsessies en laadgedrag. Zo kunt u eenvoudig zakelijke en particuliere laadkosten scheiden en automatisch verrekenen door middel van uw persoonlijke laadpas.
  • Met de Hey EVBox App volgt u alle actieve laadsessies. Zo kunt u op ieder gewest moment op afstand de laadsessies starten en stoppen.
  • Beheert u zakelijk meerdere laadpalen, dan balanceert Hey EVBox het energieverbruik. Dit zorgt ervoor dat alle laadstations ten alle tijden energiezuinig laden.
  • U kunt ongelimiteerd gebruikers en laadstations toevoegen aan uw account, zodat uw beheerplatform altijd overzichtelijk is.

Waar moet u rekening mee houden bij het aanschaffen van een laadstation?

  • Heeft u een 1-fase of een 3-fase aansluiting in uw woning/bedrijfspand?
  • Montage tegen de muur of een losse laadpaal?
  • Wenst u een vaste laadkabel of is uw eigen losse laadkabel voldoende?
  • Hoeveel laadpassen zij er benodigd? U kunt kiezen voor meerdere laadpassen zodat u bijvoorbeeld zakelijke- en privé laadsessies kan scheiden.

Ja, ik wil meer weten over laadpalen!

Overweegt u een laadpaal voor uw elektrische auto te laten plaatsen? InTec Installatietechniek is u hierbij graag van dienst! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend!

Informatie aanvraag: Laadpalen

* Verplichte velden