Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 06 51 55 67 68
Contact

Elektrotechnische Inspectie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties en metingen aan elektra installaties en noodverlichtingsinstallaties.  Alle inspecties worden gedocumenteerd in een inspectierapport.

Periodieke inspectie van uw elektra installatie is een belangrijke zaak waar wij grote waarde aan hechten. Het doel van het inspecteren van elektrische installaties - met een passende regelmaat - is om gebreken te ontdekken die zich na ingebruikstelling kunnen voordoen en de werking kunnen belemmeren, of die een mogelijke gevarenbron kunnen veroorzaken voor werknemers of andere personen.

Behalve op grond van de Arbowet wordt een periodieke inspectie ook vaak geëist in de voorwaarden van een brandverzekering of op last van gemeenten. Is de inspectie niet aantoonbaar? Dan kan dit nadelige gevolgen hebben.

De noodverlichting in een gebouw zorgt in belangrijke mate voor een veilige situatie voor bezoekers en/of werknemers. Om deze veilige situatie te behouden is het nodig en wettelijk verplicht om deze regelmatig te inspecteren op goede werking. Bij deze inspectie worden armaturen en bijbehorende accu's geïnspecteerd en uitvoerig getest. De resultaten worden vastgelegd in een rapport (logboek) en aanbevelingen voor noodzakelijke aanpassingen worden met u gecommuniceerd.

Wij helpen u om deze zaken goed op orde te hebben.

Meer weten?  We informeren u graag nader, toegespitst op uw situatie.

Informatie aanvraag: Elektrotechnische Inspectie

* Verplichte velden