Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Badkamer

U bent op zoek naar een erkend installatiebedrijf dat veel ervaring heeft met badkamers? Dan bent u bij InTec Installatietechniek in Kapelle aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel badkamer renovaties als nieuwe badkamers, en kunnen u tevens van een gedegen advies voorzien.

Badkamer renovatie

Het renoveren van uw badkamer kan een behoorlijk ingrijpende klus zijn, maar is in de meeste gevallen wel aanzienlijk voordeliger dan wanneer u ervoor zou kiezen om een geheel nieuwe badkamer te laten plaatsen. Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om uw badkamer er compleet anders uit te laten zien zonder dat u meteen alles moet vervangen. Het is echter wel van cruciaal belang dat alles goed wordt aangesloten en dat de badkamer netjes wordt afgewerkt. Het is dus zeker geen overbodige luxe om een sanitair specialist in te schakelen! InTec Installatietechniek kan u alles vertellen over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op het gebied van badkamer renovaties.

Nieuwe badkamer

Heeft u een (nieuwbouw)woning gekocht en mag u zelf beslissen hoe de badkamer eruit komt te zien? Dan is dit de ideale gelegenheid om eindelijk de badkamer van uw dromen te realiseren.

InTec Installatietechniek voorziet u graag van deskundig advies. Daarnaast kunnen onze sanitair specialisten u van dienst zijn tijdens het gehele realisatieproces, vanaf het maken van een ontwerp tot aan de afwerking van uw nieuwe badkamer.

Ja, ik wil meer weten over badkamers!

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van badkamers? Neemt u dan gerust contact op met InTec Installatietechniek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0113 78 30 00, maar u kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Informatie aanvraag: Badkamer

* Verplichte velden