Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Ontwerpen, monteren en installeren van W-installaties kunnen zij als de beste.

Zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat in een (bedrijfs)pand. Met de juiste sanitairtechniek voor comfort en hygiëne. Wat een belangrijk werk!
Ontwerpen, monteren en installeren van W-installaties kunnen zij als de beste.
Deze ervaren techneuten verstaan hun vak en gaan altijd voor het beste resultaat. Rekening houdend met de wensen van de klant. Behulpzaam en doortastend. Van tekenaar, engineer tot monteur koudetechniek.
Zij doen het samen; het wij-gevoel voert de boventoon. Trots op elkaar over het vakkundig en hoogwaardig werk.

Projectleider W-installaties
Alle collega’s zijn altijd erg behulpzaam. We werken aan gave projecten en zijn trots op het eindresultaat.
Philip 1e monteur installatietechniek
Werken bij InTec met Frank
Mijn team bestaat uit een leuke club mensen waarmee ik iedere dag contact heb over de voortgang van hun werkzaamheden. Ze moeten vooruit kunnen.
Frank (53 jaar) Projectleider W

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De monteur voert installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit volgen de specificaties in de opdracht.

  • De monteur voert installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van koudetechniek installaties uit volgen de specificaties in de opdracht.

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief.

  • De engineer is een zelfstandig specialist. De engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties die veelal standaard zijn. Tevens zorgt de engineer voor werkmappen met tekeningen, werkinstructies en specificaties en voor het geven van technische ondersteuning indien gevraagd.

  • Een zelfstandig specialist die tekeningen maakt voor een in opdracht verkregen project. Hij stelt een volledig dossier samen van de benodigde werkdocumenten, zorgt voor revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de manager.