Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Philip (29 jaar) 1e monteur installatietechniek vertelt...

“Bij InTec gaan wij altijd voor kwaliteit; we werken aan gave projecten en zijn trots op het eindresultaat”.

Sinds september 2018 werkt Philip bij InTec. Philip verhuisde bijna 4 jaar geleden voor de liefde vanuit Gorinchem naar Goes en ging op zoek naar een baan als installateur. Er kwamen meerdere mogelijke werkgevers op zijn pad, maar Philip koos bewust voor InTec. “Een familiebedrijf met een goede sfeer; dat sprak mij enorm aan. Ik kreeg meteen een heel welkom gevoel.”

In Gorinchem vervulde hij een soortgelijke functie, maar voelt zich bij InTec, mede door de moderne opdrachtgevers, als een vis in het water.
Philip heeft verschillende opleidingen afgerond en is nog steeds druk aan de studie om zichzelf te ontwikkelen. Hij volgde een installatieopleiding niveau 2 en 3, daarna een opleiding tot leermeester met de specialisatie CV en water. Bij InTec heeft hij de koelopleidingen niveau 2 en 3 inmiddels voltooid. Maar Philip is nog niet klaar met studeren. Hij heeft de wens om door te groeien naar projectleider op de bouw en zal hiervoor nog een aantal opleidingen moeten volgen.

Wat vindt hij zo leuk aan zijn werk? “Samenwerken met een fantastisch team aan een mooi eindproduct. Mezelf triggeren en met nieuwe innovatieve technieken aan de slag gaan. De schakel tussen klant en medewerker zijn.”

Trots op projecten

De afgelopen maanden heeft Philip met zijn team keihard gewerkt aan Boutique hotel Jersey in hartje Goes. Een prachtig werk waar hij met trots over verteld. “InTec kreeg in een laat stadium de installatieopdracht, slechts 2 weken voordat de installatiewerkzaamheden daadwerkelijke van start zouden moeten gaan. Gezien de korte voorbereiding een extra grote uitdaging, maar die Intec vol overtuiging is aangegaan.”

Iedere installatie (klimaattechniek en sanitairtechniek) bij Jersey, heeft InTec gerealiseerd. Denk aan de installatie voor de water- en gasvoorziening, koeling, ventilaties en regeltechniek. Ook het fraaie sanitair is door InTec volledig geïnstalleerd.
De installatiewerkzaamheden voor de prachtige welness, met onder andere een luxe zwembad en sauna vroegen om een eigentijdse aanpak. “Het toepassen van nieuwe technieken, het aanleggen en installeren van warmtepompen en techniekhuizen zijn de leukere dingen.” Philip komt de vraag naar duurzame installaties steeds vaker tegen in zijn werk; een extra uitdaging die perfect bij zijn loopbaanontwikkeling past.
Het project 32 Eten | Drinken in Goes en de Ravelijn (het oude belastingkantoor) in Goes, zijn mooie projecten waar Philip met trots op terugkijkt. Ook hier werd de wens om energiezuinige installaties te realiseren tot uitvoering gebracht.

InTec als werkgever

“Zoals ik al eerder vertelde heb ik destijds bewust voor InTec gekozen. Ik was op zoek naar een baan in de techniek met doorgroeimogelijkheden, maar ook zeker naar een leuke werkgever”.
Philip werd destijds warm ontvangen is nog iedere dag blij met zijn keuze.
“Alle collega’s zijn altijd erg behulpzaam. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.
Bij InTec gaan wij altijd voor kwaliteit; we werken aan gave projecten en zijn trots op het eindresultaat”.

Toekomst bij InTec

Philip ziet nog een mooie toekomst bij InTec.
“Ik wil in de toekomst doorgroeien naar de functie van projectleider, gecombineerd met regeltechniek. Een specialist worden bij InTec.
Ik geef mezelf ongeveer 10 jaar voor het opdoen van de nodige ervaring en het volgende van passende opleidingen.”

Werken bij InTec is voor Philip…

“Uitdagend, collegiaal en toekomstgericht.” Deze 3 woorden omschrijven voor Philip het beste zijn werk bij InTec.