Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Ramon BBL

Werken en leren

Vakmanschap next level! Werken en leren bij InTec.

Welk leerwerktraject je ook bij ons volgt. Je wordt meteen serieus genomen en gaat werken in een leuk team collega’s aan uitdagende projecten. Innovatief als wij zijn, werken wij altijd met de nieuwste technieken.
Werk je al fulltime bij InTec, dan staat je ontwikkeling ook niet stil. Je krijgt alle ruimte om opleidingen en trainingen te volgen. Vanzelfsprekend leer je ook heel veel op de werkvloer. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doorgroeien is altijd mogelijk.

Kom werken én leren bij ons erkend leerbedrijf

Volg je een VMBO-, MBO-, HBO-, WO-opleiding? Wil je niet meer hele dagen naar school, maar werken en leren combineren? Als erkend leerbedrijf helpen wij jou graag bij je toekomstplannen.
Ben je op zoek naar een (afstudeer) stageplek? Ook hiermee helpen wij jou graag verder.
Fulltime medewerkers krijgen bij ons ook alle ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen.

Ben je een schoolverlater met een VMBO-diploma? Of ben jij een zij-instromer? Dan kun je kiezen voor de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je gaat één vaste dag in de week naar school en de andere dagen ben je lekker aan het werk bij InTec.
Bij de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) volg je een MBO-opleiding. Je hebt periodes van stage en tijdvakken waarin je fulltime naar school gaat.

Voor HBO-studenten die willen leren en werken is er de duale HBO-opleiding. Bij Paree zijn er geregeld plaatsen voor HBO-studenten.

Techneuten gezocht

Studieschuld bij je huidige werkgever? Maak je niet druk en stap nu over!

Heb jij bij je huidige werkgever nog kosten open staan van studies, trainingen en/of cursussen die je hebt gevolgd?
Maak jij nu de switch naar Paree en zijn de gevolgde opleidingen een meerwaarde voor je nieuwe functie? Dan nemen wij gewoon deze studieschuld van je over.
Wel zo handig!

Printplaat

Stage en afstudeerprojecten

Vind je techniek leuk en zoek je een leuke VMBO-, MBO-, HBO-, WO-stage? Loop dan stage bij Paree!

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de stage loop je mee met één van onze ervaren collega’s. Je merkt hoe alles in een écht bedrijf gaat. Ook leer je ons vak in de praktijk kennen. Hoe werken laadpalen? Hoe leg ik een kabel aan onder het wegdek? Hoe kan software en hardware een oplossing bieden voor een productieproces? En nog veel meer.
Je begeleider en andere collega’s geven graag antwoord op je vragen. Zo ontdek je of je werken in de elektrotechniek echt leuk vindt.

Dit is waarom je voor Paree kiest

  • Goed salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Geen werkdag is hetzelfde;
  • Wij nemen de studieschuld bij je huidige werkgever over;
  • Altijd doorgroeikansen;
  • Leuk team van collega’s.

Ben jij ons nieuwe talent?

Bij InTec werken jonge mensen. Vaak hebben zij het vak geleerd via de BBL-leergang. Misschien is dat later ook iets voor jou.
De collega’s vertellen je graag hoe zij het werken en leren vinden bij InTec.