Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Elektrotechnische werkzaamheden

Elektro

Werken met de nieuwste technieken en materialen. Samen zorgen dat alle elektro in een (nieuwbouw)pand van A tot Z wordt aangelegd.

Samen gaan voor het beste resultaat

Altijd kijken waar het beter, efficiënter en duurzamer kan. Samen gaan voor het beste resultaat.
Een totaalinstallateur voor advies, realisatie en beheer van alle elektrotechnische installaties in (utiliteits)gebouwen.
Van projectleider, werkvoorbereider tot monteur. Team elektro werkt nauw samen, is klantgericht en dol op een uitdaging.

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

Werken bij InTec met Lauran
Er is een goede sfeer onder de collega’s. Ik heb mooi werk, lekker divers. Het totaalplaatje klopt gewoon.
Lauran (21 jaar) Monteur elektrotechniek
  • De eerste monteur voert onder begeleiding montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van elektrotechnische installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur). Ook kan hij worden ingezet als werkplekbegeleider van een leerling monteur. 

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

Ramon BBL
"Iedere medewerker krijgt bij ons familiebedrijf volop kansen om zichzelf te ontwikkelen."
Ramon (26 jaar) BBL-leerling monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit (MBO 3)