Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Werken bij InTec met Lauran

Lauran (21 jaar) monteur elektrotechniek vertelt…

Sinds 2018 werkt Lauran bij InTec. Hij is als stagiair VMBO Elektrotechniek bij InTec begonnen.

Lauran was in 2018 op zoek naar een stageplaats voor zijn opleiding VMBO Eelektrotechniek en is via via bij InTec binnengekomen en gebleven. “Ik was meteen enthousiast, voelde me welkom”

Trots op werkzaamheden bij nieuwbouwplan De Jager Detachering in Rilland

Als monteur op de afdeling Elektrotechniek zijn Lauran zijn werkzaamheden heel divers. Hij loopt veel met collega’s mee, maar mag nu ook zelf projecten draaien.
“Ik werk nu aan het nieuwbouwplan van De Jager Detachering in Rilland. De nieuwbouwhuisvesting voor arbeidsmigranten bestaat uit 27 appartementen compleet met keuken en sanitair. Alles er op en eraan. Ik stuur hier als voorman de jongens aan en werk zelf ook mee.
InTec gelooft in de medewerkers en geeft ze dus alle mogelijkheden om te groeien. Lauran vertelt lachend: ”Het nieuwbouwplan voor De Jager Detachering is een groot project en binnenkort volgt de oplevering. Het loopt allemaal lekker en daar ben ik trots op.”

Plezier in zijn werk

Lauran gaat iedere dag met plezier naar zijn werk.
“InTec is een onzettend leuk en gezellig bedrijf. Er is een goede sfeer onder de collega’s. Ik heb mooi werk, lekker divers. Het totaalplaatje klopt gewoon.
Wanneer ik een positieve feedback krijg en klanten bedanken mij voor de werkzaamheden, is dat de kers op de taart.”

Toekomstplannen

Vooruit denken en plannen. Lauran heeft zeker al toekomstplannen. “Voor nu zit ik prima op mijn plek. Ik ga lekker verder met mijn twee-jarige opleiding Elektrotechnicus en engineer (MBO niveau 4). Ik zit nu in het eerste jaar. Verder wil ik doorgroeien op de werkvloer en wie weet word ik in de toekomst wel werkvoorbereider bij InTec.”