Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Team S&O

Service & Onderhoud

Zorgen dat alles functioneert en bovenal veilig is en blijft. Binnen het team voeren gecertificeerde inspecteurs  NEN 3140 veiligheidsinspecties, EPBD keuringen, SCIOS Scope inspecties uit aan alle elektrotechnische- en W-installaties in een bedrijfspand.

Team Service & Onderhoud is precies en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met vakmanschap onderhoud en beheer uitvoeren. Gaan voor kwaliteit en klanttevredenheid. 24/7 bereikbaar. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld en staan altijd voor elkaar klaar. Van inspecteur werktuigbouwkunde, servicemonteur lekdetectie tot allround elektromonteur.

Werken bij Paree | Frank
Sinds mijn eerste werkdag in 2000 als servicemonteur is er veel veranderd bij InTec.
Frank (53 jaar) Projectleider werktuigbouwkunde
Esther Vink
Ik wil en kan mezelf blijven ontwikkelen en mijn kennis vergroten
Esther (32 jaar) Servicecoördinator lekdetectie

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • Het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van allerlei verschillende elektrotechnische installaties en systemen. De werkvoorbereider doet zijn planning. Op de projectlocatie heeft hij de leiding over de andere monteurs en controleert de leerling monteur(s).

  • Deze specialist spoort met behulp van de nieuwste technieken lekkages (water-, gas-, rioollek) op. Desgewenst voert hij de reparatie(s) uit. Ook kan hij een lekdetectie rapport opmaken.

  • Deze servicemonteur verhelpt storingen en voert onderhoud uit aan airco- en koelsystemen bij onze veelal particuliere- en ook zakelijke klanten. Hij heeft kennis van allerlei verschillende installaties en systemen.

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • Samen met andere projectleiders van de afdeling Elektro-Beveiliging geeft hij leiding aan de servicetechnici en is de projectleider S&O verantwoordelijk voor de aan hem toegewezen projecten en kleinere karweien. Hij is aanspreekpunt voor vragen van collega’s, klanten en derden.

  • Met zijn inspecties (NEN 1010, NEN 3140, SCIOS Scope 8, 9 en 10) zorgt de inspecteur ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op nauwkeurige inspectierapporten waarin de huidige staat van de installatie en/of arbeidsmiddelen wordt weergegeven. De inspecties vinden plaats op veel uiteenlopende locaties.

  • Met zijn inspecties zorgt de inspecteur ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op nauwkeurige inspectierapporten van de W-installaties. De inspecties vinden plaats op veel uiteenlopende locaties.