Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Paree BV Expert in Techniek

Telecom en IT Paree

Door deze experts kan de klant probleemloos (samen)werken en communiceren. Zonder zorgen zakelijke telefonie vast en mobiel, een IT- en cloudoplossing. Met als aanvulling maatwerk zorgsystemen.

Samen komen tot een oplossing naar wens

Iedere locatie en situatie vraagt om een eigen oplossing. Samen aan de slag om tot een perfecte voorziening te komen. Team Telecom en IT, is onderverdeeld in medewerkers Telecom en medewerkers IT. Ieder met hun eigen specialisme. Vaak werken zij wel samen. Bijvoorbeeld bij de realisatie van de moderne werkplek.
Zij zijn samen echt hecht, vullen elkaar goed aan en hebben heel veel kennis. Ze sparren graag over moeilijke vraagstukken en komen klantgericht als ze zijn, eigenlijk altijd tot een oplossing naar wens.

Werken bij Paree in de Telecom
De ongedwongen sfeer bij Paree is heel fijn. Met mijn collega’s is er veel persoonlijk contact. Wij zijn een hecht team.
Melvin ICT technicus bij Paree
24/7 bereikbaar
Ik voel mij als een vis in het water. Het is een uitdagende baan met veel diversiteit.
Ardjan Servicecoördinator bij Paree

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van telecom installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur).

  • De allround monteur telecom voert zelfstandig diverse werkzaamheden uit. Hij is verantwoordelijk voor de aanleg, het beheer en (preventief) onderhoud van databekabelingsnetwerken (UTP en glasvezel), audio/video installaties, zwakstroominstallaties en deels elektrotechnische installaties.

  • De engineer is een zelfstandig specialist. De engineer adviseert projectleider over werkzaamheden op zijn specialisme. Daarnaast geeft de engineer ondersteuning bij de technische uitvoering van werkzaamheden op zijn specialisme.

  • De ICT technicus verricht een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hij krijgt te maken met allerlei telefonie- en zorgsystemen (hosted/on-premise). Van stand alone tot complex geïntegreerde netwerken. Ook is hij een alleskenner op het gebied over zorgsystemen.

  • De servicecoördinator werkt zelfstandig aan het inplannen, voorbereiden opvolgen en waar nodig afmelden van onderhoudswerkzaamheden en storingen.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Telecom-IT.