Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Elektro meet en regelinstallaties

Industriële automatisering Paree

Een nieuwe productielijn ontwikkelen en realiseren óf een productieproces automatiseren. De specialisten van dit team gaan samen voor een perfect functionerend productieproces en optimale productiviteit.

Samen gaan voor een perfect functionerend productieproces

Werken voor bekende grote bedrijven in de chemisch-, proces- en foodindustrie en de waterschappen. Samen een perfect functionerend productieproces realiseren voor mooie opdrachtgevers.
Blijft een leuk idee om ervoor gezorgd te hebben dat een bepaald product nu in de diepvries of in het schap van de supermarkt ligt.
Van hardware engineer, software engineer tot monteur. Iedereen binnen dit team is betrokken, een harde werker en kent elkaar goed.

Patrick vertelt over zijn werk bij Paree
Bij het vervangen van de elektrische- en besturingsinstallaties van het Gemaal Boreel in Middelburg ontmoetten historie en techniek elkaar
Patrick Projectleider Industriële automatisering bij Paree
Dennis vertelt over zijn werkzaamheden bij Paree
Bij Paree is het gezellig met leuke collega’s. Het werk is zeer divers en uitdagend
Dennis Monteur Industriële automatisering bij Paree

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

 • De monteur voert onder begeleiding montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende.

 • De eerste elektromonteur voert zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit volgens specificaties in de opdracht. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende. Ook kan hij worden ingezet als werkplekbegeleider van een leerling monteur. 

 • Het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van allerlei verschillende installaties en systemen. De werkvoorbereider doet zijn planning. Op de projectlocatie heeft hij de leiding over de andere monteurs en controleert de leerling monteur(s).

 • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief.

 • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

 • De projectconsultant optimaliseert digitale werkprocessen en diensten, helpt organisaties op het gebied van IT-processen en IT rapportages en biedt o.a. ondersteuning op het gebied van IT-applicaties.

 • Als project engineer ben je een zelfstandige specialist en ben je verantwoordelijk voor de engineering van projecten. Je ontwerpt, verzamelt gegevens en maakt berekeningen van het bouwproces zodat de CAD-engineering efficiënt en doelgericht kan worden uitgevoerd. Hierbij werk je in nauwe samenwerking met de projectleider en onderhoud contact met de klant.

 • De software engineer is een zelfstandig specialist in het programmeren en in bedrijf stellen van diverse technische software installaties. Hij verzorgt in projectverband de vertaling van klanteisen naar de voor de klant best mogelijke en meest duurzame automatiseringsoplossingen.

 • De hardware engineer functioneert als een zelfstandig specialist in het projectteam. Hij maakt tekeningen voor een in opdracht verkregen project en stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten. Tevens draagt de hardware engineer zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

 • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Industriële automatisering.

 • De BIM modelleur voert zelfstandig projectmatige ontwerp- en tekenwerkzaamheden uit. Al in de ontwerpfase is hij actief betrokken bij de projecten. Hij werkt op de afdeling hardware-engineering en is verantwoordelijk voor het virtueel ontwerpen en engineeren van complexe gebouwgebonden installaties.