Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Ontruimingsinstallatie bedrijven Paree

Brand en Inbraakbeveiliging Paree

Per locatie en situatie wordt gekeken naar de beste beveiligingsopties.

Team beveiliging is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Specialisten die per locatie en situatie kijken naar de beste beveiligingsopties.
Van advies, installatie tot service en beheer. Van projectleider, werkvoorbereider tot monteur.
Team beveiliging is onderverdeeld in medewerkers branddetectie en medewerkers (inbraak)beveiliging.
Deze mannen kunnen met elkaar ‘lezen en schrijven’, zijn klantgericht en nemen hun job zeer serieus.

Gerjan Team Beveiliging vertelt
Bij ons werk je in een jong en enthousiast team en er zijn korte lijnen binnen de organisatie.
Gerjan Sr. projectleider bij Paree

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De monteur voert onder begeleiding montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van elektrotechnische installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur). Ook kan hij worden ingezet als werkplekbegeleider van een leerling monteur.

  • Het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van installaties en systemen. De allround beveiligingsmonteur is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden aangaande beveiligingsinstallaties (inbraakbeveiliging, CCTV-installaties en toegangscontrolesystemen).

    De werkvoorbereider doet zijn planning. Op de projectlocatie heeft hij de leiding over de andere monteurs en controleert de leerling monteur(s).

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Elektro-Beveiliging.