Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

InTec is sinds 2021 dochterbedrijf van Paree B.V uit 's-Heerenhoek. Paree is ook een familiebedrijf, bestaat ruim 90 jaar en heeft met 225 vakmensen kennis en ervaring op het gebied van Industriële automatisering, Elektro, Telecom en IT. Samen bieden wij totaaloplossingen en ontzorgen onze klanten volledig.

Gert-Jan vertelt over zijn werk bij Paree

Gert-Jan vertelt...

“Werken bij Paree is voor mij: elke dag anders!

“Sinds 2016 werk ik bij Paree. Eén van mijn collega’s bij de vrijwillige brandweer vertelde mij enthousiast over zijn werkgever Paree en van het één kwam het ander.

Inmiddels werk ik als inspecteur elektro S&O. Op uiteenlopende locaties voer ik inspecties uit (NEN 1010, NEN 3140, SCIOS Scope 8, 9 en 10). Specialistisch werk waar ik alle papieren voor heb. Na de inspectie, maak ik een nauwkeurige inspectierapport en adviseer de klant waar nodig. Iedere werkdag is weer anders en daar houd ik van. Bovendien vind ik het klantencontact erg leuk.”

Werken bij Paree

Waarom is Paree dé werkgever?

“Paree ziet iedere werknemer als een bouwsteen, een spin in het web van de organisatie. Je krijgt de vrijheid en verantwoording waardoor je groeit in je functie. Je ontvangt waardering voor je werk en kom je met een goed idee dan wordt hier zeker serieus naar geluisterd.
Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen (opleidingen en cursussen te volgen) zelfs als het heel druk is.”