Vragen? Bel: 0113 - 783 000
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 0113 - 783 000
Contact

Dak- en Zinkwerk

Bent u toe aan nieuwe dakgoten? Of zijn ze verstopt en moeten ze schoongemaakt worden? Dat is vaak een klusje dat u liever niet zelf doet. InTec Installatietechniek levert en monteert uw nieuwe dakgoten. En daarnaast zorgen wij voor het onderhoud. Dan hoeft u tenminste niet zelf het dak op. U kunt ook bij InTec terecht voor reparatie en montage van de dakbedekking op uw platte dak.

Lekkage

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak, vaak samen met lelijke vochtplekken binnen. De aanpak van beginnende lekkages is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt, en daarom specialistenwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van lekkages, maar vooral ook hebben wij de juiste apparatuur en ervaring in huis om de exacte oorzaak van de lekkage in kaart te brengen.

Lees hier over onze lekdetectie advies en reparatieservice

Onderhoud

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van het dak.

Dakgoten

Wij beschikken over gereedschap en kennis om goten uitgevoerd in koper, zink en lood vakkundig te herstellen of te monteren.

Dakbedekking

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging of een nieuwbouwproject dient voorzien te worden van dakbedekking. Wij als ervaren dakbedekkingsbedrijf zijn specialist in het plaatsen van de gehele dakopbouw, EPDM daken en bijbehorend zinkwerk.

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook helpen met andere dakgerelateerde klussen. Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden: wij staan voor u klaar. Neem direct contact op voor een advies op maat.

Informatie aanvraag: Dak- en Zinkwerk

* Verplichte velden