Vragen? Bel: 0113 34 11 00
Spoed buiten openingstijden?
Bel: 06 51 55 67 68
Contact

Over ons

Intec Installatietechniek is een familiebedrijf en actief in Zuidwest Nederland sinds 1995

Met ons team van ervaren specialisten op alle deelgebieden van de installatietechniek bieden we een totaalpakket aan particulieren en zakelijke klanten met als doel : één loket voor al uw installatietechnische vraagstukken.

Met ruim 30 medewerkers richten we ons op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van de technische installaties in woningen en bedrijfsgebouwen in  Zuidwest Nederland.

Als nuchter Zeeuws bedrijf beloven wij geen luchtkastelen, maar degelijke professionele oplossingen.Wij geloven erin dat we door middel van goed uitgedachte concepten een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde, toekomstbestendige omgeving. We kiezen er voor dicht bij onze klanten te staan, om vanuit die invalshoek veilige, comfortabele en duurzame installaties te realiseren die aansluiten bij de verwachtingen van onze klant. Dankzij ons totaalpakket kunnen we onze klanten uitstekend bedienen.

Onze ambitie is om de beste installatietechnische dienstverlener te zijn binnen ons werkgebied. Heeft u ons nodig vanwege een calamiteit, dan zijn we er snel omdat we weten dat een probleem snel verholpen moet worden.  

Heeft u plannen voor installatietechnische aanpassingen of wilt u uw woning of bedrijf verduurzamen, dan gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die bij u en uw plannen passen.